Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Herold ja Pauliina-rakas ovat saaneet kaksoset – hellyyttävä kuva sosiaalisessa mediassa

Kim Herold ja Pauliina-rakas ovat saaneet kaksoset - hellyyttävä kuva sosiaalisessa mediassa
AOP

Kim Herold ja hänen Pauliina rakkaansa ilmoittivat aikaisemmin kesällä kesäkuun kieppeillä odottavansa kaksosia. Nyt kaksoset ovat syntyneet ja Herold on julkaissut Instagramissa hellyyttävän kuvan, josta ei voi olla tykkäämättä.

Julkaisemassaan kuvassa Herold poseeraa maski naamalla ja suojapuvussa synnytysosastolla kahden vauvansa kanssa. Vaikka maski peittää puolet miehen naamasta, on silti helppoa nähdä, että hänen kasvoiltaan huokuu onnellisuutta.

”Olen aina halunnut tulla isäksi enkä koskaan ole ottanut sitä itsestäänselvyytenä. Nyt olen tuplaiskä! Kiitos vaimolleni,” hän kirjoittaa julkaisun yhteyteen.

Kuva on saanut hurjan määrän tykkäyksiä ja onnitteluja. Onnittelijoiden joukossa olivat muun muassa Olli Herman, Shirly Karvinen sekä Ile Uusivuori.

Pauliina ja Kim menivät naimisiin vuonna 2019. Herold nousi kuuluisuuteen yhtyeestä Humane, jonka tuttuja kappaleita ovat muun muassa Rescue Me sekä Wish God Was A Woman. Sittemmin mies lähti itse soolouralle ja hänen kappaleitaan ovat muun muassa Social Butterfly ja Before I Marry You.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos