Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Khloé Kardashianilla huikeat 158 miljoonaa seuraajaa Instagramissa – Katso kiitoskuvat

Khloé Kardashian rikkoi 158 miljoonan seuraajan rajan Instagramissa
AOP

Khloé Kardashian nauttii elämästään suloisen tyttärensä Truen, 3, kanssa, vaikka suhde lapsen isään, Tristan Thompsoniin, kariutuikin taas hetki sitten. Pariskunta on ollut aikamoisessa on-off-suhteessa jo pitkään.

Uusimmassa julkaisussa Instagram-tilillään Khloé poseeraa yhdessä rakkaan tyttärensä kanssa. Hän kiittää fanejaan 3 kuvan kuvasarjalla ja juhlistaa 158 miljoonan seuraajan rajan rikkoutumista.

– 158 miljoonaa!!! Kiitos!!! Me rakastamme sinua!!! Rakkaudella bestikseni ja minä, hän
kirjoittaa kuvatekstissään.

Khloé ei kuitenkaan näinkään suurella seuraajamäärällä pääse Kardashianin klaanin seuratuimpien joukkoon. Ykkösenä perheessä on Kylie Jenner 243 miljoonalla seuraajalla, Kim Kardashian tulee hyvänä kakkosena 231 miljoonalla seuraajalla ja kolmatta paikkaa pitää Kendall Jenner 171 miljoonalla seuraajalla.

Jokunen aika sitten huhut Khloén ja Thompsonin välirikosta lähtivät liikkeelle. Niissä kerrottiin, että Thompson olisi pistänyt välit poikki Khloén kanssa.

– He eivät ole juuri nyt yhdessä. Tristanin ylä- ja alamäet turhauttivat aina Khloén. Hän on tehnyt niin paljon töitä luottaakseen Tristaniin, lähde kertoo.

He pyrkivät oletettavasti kuitenkin olemaan hyvissä väleissä tyttärensä Truen takia ja Khloén onkin kerrottu tekevän aina parhaansa Truen hyväksi.

Lääkärit ovat kertoneet Khloélle, että seuraava mahdollinen raskaus voi sisältää todella paljon riskejä hänen osaltaan. Tämänkin takia toisen lapsen saaminen ei ole lainkaan varmaa ja pariskunnan jatkuvat erot sekä yhteen palaamiset eivät nekään tee tilanteesta kovin helppoa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos