Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kerttu Rissasen terveydentilanteessa käänne: ”Meinas itku tulla…”

Kerttu Rissasen terveydentilanteessa käänne: "Meinas itku tulla..."
Instagram / @kerttumatilda

Salatut elämät-sarjasta tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen on kärsinyt pitkään terveysongelmista. Viime vuoden puolella hän kärsi muun muassa alaisista ferritiinitasoista, jotka aiheuttivat hänelle uupumusta ja väsymystä.

Sairastelukierre on jatkunut ja tänä keväänäkin Kerttu on ollut kotona jälleen kipeänä. Kertun Instagramin perusteella terveydentilassa on kuitenkin tapahtunut käänne parempaan ja hän on nyt päässyt takaisin treenien pariin.

”Tää viikko on ollu vaikea mulle henkisesti. Oon myös ollu kipee eli päivät lähinnä maannu himassa,” hän kirjoitti Instagramissa.

”Meinas itku tulla ku pääs tänään treenaa ja olo parani. Liikkuminen on mulle yks maailman tärkeimmistä asioista ja pitää muistaa olla kiitollinen että siihen pystyy,” hän jatkaa.

”Oon toivonu monesti et oispa elämä tasasta ja helppoa mut eihän kenenkään elämä voi olla aina sellasta. Silloin kun mulla menee hyvin, menee todella hyvin ja silloin kun huonosti, tuntuu että meneekin sit ihan todella huonosti. Eli mun mieli on tosi herkkä ja siinä on sekä hyviä että huonoja puolia. Koen kaikki tunteet hyvin vahvasti.”

Kerttu lisää, että tekee liikunnanohjaajana töitä juuri siksi, että hän ymmärtää treenin merkityksen yleiselle olotilalle.

Seuraajat ovat olleet samaa mieltä treenien tärkeydestä.

”Niin totta ja esim juuri sun tunnit muutama vuosi sitten auttoivat mut ylös todella syvistä vesistä! Liikunta parantaa ja kiitos kun jaat,” yksi seuraaja kommentoi.

”Samoilla fiiliksillä,” seuraava sanoo.

”Vahva samaistuminen, hyvä kirjoitus,” kommentoi kolmas.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos