Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kerttu Rissanen kertoo sairastelukierteestään: ”Elämä pyörii aika pienien asioiden ympärillä”

Kerttu Rissanen kertoo sairastelukierteestään: "Elämä pyörii aika pienien asioiden ympärillä"
Instagram / Kerttu Rissanen

Salatut elämät-sarjasta tuttu Kerttu Rissanen on kertonut aikaisemmin Instagramissaan, että vuosi 2022 on mennyt sairastellessa. Nyt hän on päivittänyt Instagramin tarinat-osiotaan ja vastaillut seuraajien kysymyksiin.

”Elämä tuntuu täl hetkellä vähän oudolta. Silleen et kaikki ois vähän pause-tilassa ja odottaa et mitä seuraavaks. Oodottelen et parannun ja sit pitää kattoo tätä arkea uudestaan et miltä tää tuntuu ja sit vasta tekee suunnitelmia eteenpäin,” Kerttu miettii tarinassaan.

Onneksi Kerttu pystyy näkemään hopeisen reunuksen tämän synkän pilven ympärillä.

”Sairastelu ja pakkotauko elämästä tuntuu vähän ahdistavalta mut samalla laittaa miettimään asioita. Täl hetkel elämä pyörii aika pienien asioiden ympärillä ja tavallaan arvostaa hetkiä jotka yleensä multa arjessa menis vaan ajattelematta ohi,” Kerttu toteaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Kerttu on saanut vaivoihinsa myös diagnooseja, joiden avulla sairastelu pitäisi saada kuriin.

”Mulla on clostridium difficile -suolistobakteeri. Sain sen antibiootista, jonka söin keuhkokuumeeseen kesäkuun lopussa. Oon nyt sairaslomalla duunista ja odottelen erikoislääkärikäyntiä. En haluais syödä enempää antibiootteja ku ei ne oo toiminu. Tän voi hoitaa myös esim ulosteensiirrolla. Kuulostaa ällöltä mut toimii ilmeisesti tosi hyvin tähän. Eli katsotaan mitäs mulle seuraavaks,” Kerttu toteaa.

”Sit mulla on myös raudanpuuteanemia. Sain just lähetteen sairaalaan, jossa nyt pohditaan pääsenkö rautatankkaukseen (eli infuusioon). Mun rautavarastot on tällä hetkellä käytännössä ihan tyhjät ja tän bakteerin lisäks se väsyttää ihan sikana,” hän kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos