Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kelly Kalonji lomailee Kreikassa – ruokaa, juomaa ja allasfiiliksiä

Kelly Kalonji lomailee Kreikassa - ruokaa, juomaa ja allasfiiliksiä
Instagram / Kelly Kalonji

Mallina tunnettu Kelly Kalonji on lähtenyt lomalle Mykonoksen saarelle Kreikkaan. Kelly tunnetaan hyvin myös sosiaalisesta mediasta, sillä hän julkaisee aktiivisesti kuvia ja tarinoita seuraajiensa iloksi. Nyt hän on valottanut lomafiiliksiään Instagramin Tarinat -osiossa.

Kelly julkaisi tarinoissaan kuvia ja videoita lentokentältä ja lentokoneesta. Sarjassa näemme myös, kun Kelly kuvaa herkullisen näköisiä ruokia ja raikkaita juomia. Onpa Kelly tainnut saada ruusunkin lomallaan – tähän kuvaan hän kirjoitti ”söpöintä ikinä.”

Hän julkaisi myös kuvia altaalta, jossa hän paistatteli päivää Burberry-asussa ja sopivassa hatussa.

Kelly Kalonji lomalla Kreikassa

Instagram / Kelly Kalonji

Kellyllä näyttää olevan hyvät lomafiilikset päällä. Myös muut suomalaiset julkkikset ovat olleet kesälomalla: Sara Sieppi lomaili vaiherikkaasti Espanjassa ja Janni Hussi on viihtynyt kotimaan lomalla. Myös Jessica Edström on nähty lomafiiliksissä Suomessa.

Kelly esittelee usein Instagramissa yhteistyönä vaatefirmojen ja muiden kanssa mahtavia asukokonaisuuksia. Kauniin Kellyn mallintyöt siis näyttävät jatkuvan kiireisessä tahdissa. Jäämme odottamaan lisää päivityksiä Kreikan auringon alta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos