Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kelly Clarksonin riitainen avioero – Loppulasku tuli kalliiksi

Kelly Clarkson määrätty maksamaan hurjia summia ex-puolisolleen eron jälkeen
AOP

Laulaja Kelly Clarkson ja hänen ex-puolisonsa Brandon Blackstock ovat saaneet avioeronsa vihdoin päätökseen. Erosta koitunut lasku muodostui kuitenkin kalliiksi laulajatähdelle. Hänet on nimittäin määrätty maksamaan elatusapua ja puolisotukea yhteensä noin 169 000 dollaria kuussa ex-miehelleen. Päätös on tehty pariskunnan omaisuuden, lasten määrän ja kuukausittaisen tulojen mukaan.

Koko eroilmoitus tuli alun perin täytenä yllätyksenä kaikille, sillä pariskunnan liittoa pidettiin todella onnellisena ja tasapainoisena. Kävi kuitenkin niin, että Clarkson haastoi miehensä oikeuteen, sillä epäili tämän huijanneen häneltä miljoonia dollareita. Blackstock toimi haasteen tekemisen aikaan joulukuussa 2020 myös Clarksonin managerina.

Clarkson väitti haasteessaan, ettei miehellä edes olisi ollut valtuuksia toimia managerina, sillä hänellä ei ollut siihen vaadittavaa lupaa. Clarkson oli kuitenkin samaan aikaan Starstuck Management-yrityksen asiakas, jonka Blackstock omistaa.

Kyseessä on siis hyvin erikoinen kiista, jossa kumpikin osapuoli on syytellyt toisiaan. Clarkson väittää, että hän on joutunut maksamaan täysin kohtuuttomia palkkioita ex-miehensä yritykselle. Samaan aikaan Blackstockin yritys haluaa karhuta Clarksonilta yli miljoonan euron edestä maksamattomia palkkioita.

Clarkson kuitenkin sai jo viime marraskuussa heidän kahden yhteisen lapsensa huoltajuuden. Elämä on mennyt eteenpäin oikeuskiistasta huolimatta ja hänet nähdään myös yhtenä Yhdysvaltojen The Voice-laulukilpailun valmentajista jälleen syyskuussa.

Lähde: The Blast

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos