Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Katie Price vieroitushoitoon kolmannen kerran vuoden sisällä: syynä raju auto-onnettomuus

Katie Price vieroitushoitoon kolmannen kerran vuoden sisällä: syynä raju auto-onnettomuus
AOP

Katie Price on lähtenyt vieroitushoitoon kolmannen kerran vuoden sisällä, kertoo Daily Mail. Tiistaina Katie Price joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa hänen autonsa lensi kyljelleen. Price myönsi poliiseille käyttäneensä alkoholia ja kokaiinia.

Price kertoi, että oli riidellyt kihlattunsa kanssa maanantaina ja juonut alkoholia koko päivän. Hän oli tuntenut olonsa yksinäiseksi ja lähtenyt tiistaiaamuna ajamaan ystävänsä luo, jolloin onnettomuus oli tapahtunut.

Pricen perhe oli huolissaan ja luuli naisen kuolleen onnettomuudessa. He julkaisivat viestin Pricen Instagramissa. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

”Olemme olleet huolissamme Katien hyvin voinnista ja mielenterveyden tilasta jo jonkin aikaa. Tänään pahin pelkomme kävi toteen. Olemme auttaneet ja aiomme jatkossakin auttaa Katea saamaan tarvitsemaansa apua.”

”Avun tarvitsemisen myöntäminen vaatii rohkeutta, toivomme että Kate oppii rakastamaan itseään ja olemaan onnellinen. Mielenterveysongelmat eivät ole henkilökohtainen epäonnistuminen.”

Price saattaa välttää vankilatuomion vieroitushoidolla. Price oli jo entuudestaan ajokiellossa aiempien rikkeiden vuoksi. Hän on muun muassa ajanut päihteiden vaikutuksen alaisena aikaisemminkin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos