Pidetään yhteyttä

Viihde

Katie Price jälleen kauneusleikkauksessa: lähes tunnistamaton viimeisissä kuvissa! Katso täältä!

Katie Price kävi jälleen kauneusleikkauksessa
AOP

Katie Price, aka Jordan, on glamourmalli ja tv-tähti. Vuosien varrella 42-vuotias nainen on tullut tunnetuksi etenkin siitä, että hän käy veitsen alla enemmän kuin säännöllisesti. Hän on taas hiljattain matkustanut Turkkiin kauneusleikkausta varten, ja viimeisimmissä kuvissa hän on lähes tunnistamaton.

The Sun kertoo, että Katielle tehtiin melkoinen määrä kauneusleikkauksia ja muita operaatioita tällä kertaa. Hänelle tehtiin The Sunin mukaan takapuolta kohottava Brazilian butt lift -leikkaus, ja lisäksi hänelle tehtiin sekä rasvaimu että silmiin, leukaan ja huuliin keskittyvä leikkaus.

Leikkaus tehtiin jälleen Turkissa, missä hintataso on paljon matalampi kuin muualla Euroopassa tai Amerikassa. Viime vuonna Price kävi Turkissa korjauttamassa hampaansa.

Tällä hetkellä Katie on vielä melko heikossa kunnossa leikkauksien jälkeen ja alla olevasta kuvasta huomaat, että kasvot on kääritty melkoisen hyvin. Vaikka Katie on vasta käynyt veitsen alla, hän suunnittelee kuuleman mukaan jälleen uusia leikkauksia.

Juuri nyt nainen on suorastan tunnistamaton ja jäämme odottamaan mielenkiinnolla, miltä lopputulos näyttää, kun siteet otetaan pois.

Katie Price jälleen veitsen alla - lähes tunnistamaton leikkauksen jälkeen

AOP

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos