Pidetään yhteyttä

Kuumat

Kate Mossin pikkusisko rinnat paljaana Instagramissa – tämä kuva saatetaan poistaa!

Lottie Moss rinnat paljaana Instagramissa
AOP

Isobritannialainen Lottie Moss, huippumalli Kate Mossin pikkusisko, on seurannut sisarensa jalanjäljissä ja aloittanut mallin uran. 23-vuotias Lottie on nähty muun muassa esittelemässä Chanelin luomuksia sekä poseeraamassa Voguessa.

Lottie on kuitenkin paljon rohkeampi kuin isosiskonsa, mistä todisteena on esimerkiksi yksi viimeisimmistä Instagram -julkaisuista. Stara.fi:n mukaan hän liittyi jokin aika sitten esimerkiksi Glow -palveluun, jossa käyttäjät jakavat seuraajille rohkeampaa kuvamateriaalia itsesään, maksua vastaan tietysti.

Lottie on Mossin siskopuoli, mutta ikäeroa on jopa 24 vuotta. 90-luvulla mallina tunnetuksi tullut Kate ei enää ilostuta meitä samaan tapaan runwayllä eikä lehdissä, mutta Lottie näyttää ottaneen hienosti mallia Katesta tähän mennessä.

Instagramissa julkaistussa kuvassa Lottie poseeraa rinnat paljaana peilin edessä. Kriittisten paikkojen peittona on vain maalatut, vaaleanpunaiset sydämet. Tämä todellakin tökkii Instagramin rajoja, ja onpa tämä sosiaalisen median kanava poistanut ja blokannut häveliäämpiäkin kuvia. Kuinkahan kauan tämä kuva pysyy Instassa?

Jos upotus ei näy alla, sen voi katsoa täältä. Käy katsomassa kuva Instassa ennen kuin se poistetaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos