Pidetään yhteyttä

Viihde

Juhliiko Renny Harlin kesähäitä pian? – 34 vuotta nuoremman Johanna-rakkaan uusin julkaisu vihjailee jotain

Renny Harlin menee naimisiin nuoren Johanna-rakkaansa kanssa
AOP

Renny Harlin, 61, ja porilaislähtöinen bikini-fitness kilpailija Johanna Harlin, 27, (ent. Kokkila) tapasivat Luokkakokous-leffan kuvauksissa ja rakkaus roihahti heidän välilleen välittömästi. He julkistivat suhteensa viime vuoden marraskuussa ja Renny kosi Johannaa ystävänpäivänä parin ollessa romanttisella matkalla Istanbulissa. Pariskunta asuu Bulgariassa, jolla Johanna selitti myös aikaisemmin Rennyn sukunimen käyttöönottoa.

– Se on järkevää töiden puolesta tällä hetkellä. Toinen syy on se, että me asutaan ulkomailla. Kokkila ei ole kovin helppo. Me ei tulla näillä näkyvin varmaan ikinä asumaan Suomessa. Niin se on senkin takia helpompi, että on vähän enemmän kansainvälisempi nimi. Se tulee olemaan mulla käytössä nyt taiteilijanimenä, kertoi Johanna.

Nyt Johanna julkaisi taas uuden kuvan omalla Instagram-tilillään ja kuvateksti viittaa siihen, että häitäkin juhlittaisiin pian.

– Hän yllättää minut joka päivä. Ja ei, ei pelkästään kukkien kanssa, vaan myös sillä kuka hän on. En malta odottaa, että voin kutsua sinua aviomiehekseni!

– Minun kaunis enkelini. Kiitos, että olet sinä, joka päivä. Elän sitä päivää varten, että saan mennä naimisiin kanssasi, kommentoi Renny kuvaan.

Kaikki viittaa vahvasti siihen, että häät ovat tulossa pian. He ovat jo aikaisemmin kertoneet haaveistaan perustaa yhteinen perhe.

– Enää ei tarvitse hakea mitään. Maailma on johdattanut meidät toistemme luo. Tiedämme, että näin on tarkoitettu, emmekä ole kumpikaan koskaan kokeneet näin täydellistä onnea ja tasapainoa, rakastunut Renny kertoi aikaisemmin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos