Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Juhani Koskinen karmivassa seurassa: mitä täällä tapahtuu?

Juhani Koskinen karmivassa seurassa: mitä täällä tapahtuu?
Instagram / Juhani Koskinen

Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen, joka tunnetaan myös Veronica Verhon kihlattuna, julkaisi hiljattain karmivan kuvan Instagramissa. Hänen seuransa ei miellyttäisi monia, mutta Juhani itse hymyilee kuvassa.

”V**un pelle se on mun lössi!” Juhani kirjoittaa Instagramissa.

Kuvassa hän istuu neljän pellen kanssa. Pellet eivät kuitenkaan ole mitään tavallisia sirkuksesta tuttuja pellejä, vaan enemmänkin Stephen Kingin It-leffasta tuttuja karmivia kauhupellejä.

Juhani istuu penkillä Linnanmäellä ja nauttii Iik! Week-tapahtumasta, jonka aikana Lintsi on muuttunut kauhuteemaiseksi.

”Huvipuistossa pääsee nauttimaan selkäpiitä karmivista kauhukohteista kauhutunnelmaisessa huvipuistossa, alueella liikkuu toinen toistaa hirvittävimpiä kauhuhahmoja, huvipuistolaitteet ovat avoinna ja terassiravintola Keitaalla nautitaan joka ilta livemusiikista,” Linnanmäen sivustolla sanotaan.

Myös Veronica Verho on päivittänyt Instagramin tarinoihinsa hyytäviä videoita ja tarinoita Linnanmäen Iik! Weekiltä. Pellet ja karmiva tunnelma huvipuistossa sopivat hienosti pimeneviin syysiltoihin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos