Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jonah Hill avautuu tärkeästä aiheesta – vartalosta kommentointi ei tunnu hyvältä

Jonah Hill avautuu tärkeästä aiheesta - vartalosta kommentointi ei tunnu hyvältä
AOP

Näyttelijä Jonah Hill tunnetaan muun muassa elokuvista 21 Jump Street, The Wolf of Wall Street ja Superbad. Jokin aika sitten Jonah Hill pudotti huiman määrän painoa, mikä ei tietenkään jäänyt huomamatta seuraajilta. Nyt Hill on kuitenkin pyytänyt, että seuraajat eivät kommentoisi hänen vartaloaan.

”Tiedän, että tarkoitatte hyvää, mutta pyydän kauniisti ettette kommentoisi vartaloani. Hyvää tai pahaa, mutta sanon tämän kohteliaasti: niistä ei ole apua, eivätkä ne tunnu hyvältä,” näyttelijä kirjoitti.

Aikaisemmin tänä vuonna hän jakoi Instagramissa kuvan Daily Mailin artikkelista, jossa oli paparazzin ottama kuva hänestä märkäpuvussa ilman paitaa. Hän sanoi, ettei ole koskaan ottanut paitaa pois edes läheistensä seurassa, koska häpesi vartaloaan.

”En usko, että otin koskaan paitaani pois uima-altaalla edes perheeni ja ystävieni edessä ennen kuin 35-vuotiaana. Ehkä se olisi tapahtunut aiemmin, jos lapsuuteni epävarmuuksia ei olisi pahentanut vuosien pilkka vartalostani lehdistössä ja haastatteluissa,” Hill sanoi kirjoituksessaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos