Pidetään yhteyttä

Viihde

Jessica Alves on löytänyt hoidon, jonka tarkoitus on kumota vanheneminen – kertoo videolla tarinaansa

Jessica Alves on löytänyt hoidon, jonka tarkoitus on kumota vanheneminen - kertoo videolla tarinaansa
Instagram / Jessica Alves

Tositv-tähti ja aikaisemmin Ihmis-Keninä tunnettu Jessica Alves on saanut paljon huomiota maailmalla huiman muodonmuutoksensa takia. Hän on vuosien varrella käyttänyt yli 800 000 euroa kauneusleikkauksiinsa. Jessica on nyt kaikkien leikkaustensa jälkeen nainen ja hän kertoo, ettei ole koskaan tuntenut oloaan paremmaksi.

Hiljattain hän vieraili Brasiliassa, josta hän on alun perin kotoisin. Hän vietti siellä monta viikkoa ja löysi jopa hoitomuodon, joka tarkoituksena on kumota ikääntyminen. Jessica on käynyt jo muutamassa kasvojenkohotuksessa ja uuden hoitomuodon tarkoituksena on jättää kasvojenkohotuksen tarve sikseen.

Videolla hän kertoo, että haluaa vielä viisikymppisenä näyttää ihan samalta kuin miltä hän näyttää nyt 38-vuotiaana. Hän haluaa pitää kasvonsa tiukkana ja näyttää nuorelta koko loppuikänsä.

Videolta pääset katsomaan, miltä injektiohoito näyttää. Jessica kertoo hoidon jälkeen kasvojen tuntuneen turvonneelta ja hän sanoo, että turvotus laskee kuitenkin pian.

Jessica kertoi aikaisemmin, että haluaa yrittää saada lapsen luonnollisesti: hän kävi jopa Turkissa ja Brasiliassa puhumassa mahdollisesta kohdunsiirrosta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos