Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhdetilanteesta on supistu: nyt Lopez meni solmuun kesken haastattelun!

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhdetilanteesta on supistu
AOP

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin mahdollisesta uusintaromanssista on supistu jo jonkin aikaa. Hiljattain hänet nähtiin haastattelussa hänen uuden Love Make The World go Round -uusintajulkaisun tiimoilta. Häneltä tiedusteltiin muun muassa tilanteest Ben Affleckin kanssa. NBC:n Today uutisoi asiasta.

Haastattelija kommentoi Jenniferin näyttävän onnelliselta.

”Olen aina onnellinen nähdessäni sinut,” Lopez sanoi tutulle haastattelijalle.

Haastattelija jatkoi aihetta luontevan velmumaisesti ja sanoi Lopezin näyttäneen hiljattain paparazziotoksissakin onnelliselta, etenkin Ben Affleckin kanssa. Sitten hän jatkoi kysymällä, onko yhteinen onni totta.

Jenniferillä meinasi mennä kieli solmuun, nimittäin tämän jälkeen seurasi muutaman sekunnin hiljaisuus ja nykivät suupielet.

”Biisi on nyt (uudelleen) ulkona viisi vuotta sen tekemisen jälkeen. Ja uskon, että viesti toisten rakastamisesta ja yhteenkuuluvuudesta on nyt tärkeämpi kuin koskaan ennen,” Jennifer kierteli kysymystä hymyn korvissa.

Lin-Manuel Miranda, joka duetoi Lopezin kanssa biisillä, antoi paljonpuhuvan reaktion: hän tuuletti käsillään ilmaa. Toimittaja kehotti Jenniferiä vielä avautumaan asiasta, mutta hän ei sanonut mitään. Mutta eleet kertoivat meille senkin edestä.

Voit katsoa videon alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos