Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jennifer Aniston on jälleen valmis deittailemaan: listaa nyt, mitä kumppanilta haluaa

Jennifer Aniston on jälleen valmis deittailemaan: listaa nyt, mitä kumppanilta haluaa
AOP

Näyttelijä Jennifer Aniston yhdistettiin kesällä David Schwimmeriin ja suhdehuhut heidän välillään räiskyivät. Kumpikin kuitenkin leikkasi huhuilta siivet. Aniston onkin hiljattain kertonut Daily Starin haastattelussa, että viimeisimmän eronsa jälkeen hän tarvitsi omaa aikaa.

Omien sanojensa mukaan Aniston on seurustellut 20-vuotiaasta saakka, joten viimeisimmän eron jälkeen oma aika tuli tarpeeseen. Hän erosi Justin Theroux’sta vuonna 2018 kolmen vuoden avioliiton jälkeen.

”Olen aina seurustellut 20-vuotiaasta lähtien, joten oli todella mukava ottaa omaa aikaa.”

”Kukaan erityinen ei ole vielä osunut tutkaani, mutta nyt on tullut aika. Minusta tuntuu, että olen valmis jakamaan elämäni jonkun kanssa,” hän kertoo SiriusXM:n Lunch With Bruce -ohjelmassa.

Jennifer kertoo nyt, että muutamat asiat ovat hänelle tärkeitä. Hän haluaa löytää kumppanin, joka on itsevarma, mutta ei kukkomainen. Lisäksi kumppanilla pitäisi olla huumorintajua ja hänen pitäisi olla kiltti muita ihmisiä kohtaan.

”Olen kiinnostunut löytämään fantastisen kumppanin, elämään elämisen arvoista elämää ja pitämään hauskaa. Siinä kaikki, mitä pitäisi toivoa. Sen ei tarvitse olla kirjattuna mihinkään oikeusasiakirjoihin,” hän toteaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos