Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi nappasi roolin suositusta televisiosarjasta – Ruudussa tammikuussa 2022

Janni Hussi nappasi roolin suositusta televisiosarjasta - Ruudussa tammikuussa 2022
AOP

Fitness-stara ja radiojuontaja Janni Hussi on napannut roolin suositusta sairaalasarjasta nimeltään Syke. Sarjan 11. tuotantokausi tulee Ruutuun tammikuussa. Palvelussa on heti kättelyssä katsottavissa neljä jaksoa. Koko kaudella tulee olemaan 32 jaksoa.

Hussi on mukana uudella kaudella ja näyttelee siinä ensihoitajaa. Hän seuraa juontajakolleegansa Jaajo Linnonmaan jalanjäljissä, sillä hänkin näytteli aiemmin Sykkeessä ensihoitajaa.

”Uuden kauden teemana on ihmisluonteen pimeät puolet. Traumapolilla joudutaan kohtaamaan hyväksikäyttöä ja omien tavoitteiden ajamista hinnalla millä hyvänsä,” kerrotaan Facebookissa.

Sarjassa nähdään myös muita tuttuja nimiä. mukaan palaavat muun muassa Sanna Stellan ja Minka Kuustonen. Lisäksi sarjassa nähdään uutena kasvona monelle tuttu Hannele Lauri. Muita tuttuja sarjassa vierailevia kasvoja ova muun muassa Jasmin Hamid ja Jenni Kokander.

Jannilla on viime aikoina ollut monta rautaa tulessa. Hän osti hiljattain oman kodin puolisonsa Joel Harkimon kanssa ja hän on juontanut edelleen Radio Suomipopissa. Onneksi hän ehti kesän lopulla vielä viettää hieman kesälomaakin eteläisissä maisemissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos