Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi ja Aki Linnanahde puhuvat syömishäiriöstä: Hussilla omia kokemuksia, Akilla tärkeä kommentti

Janni Hussi ja Aki Linnanahde puhuvat syömishäiriöstä: Hussilla omia kokemuksia, Akilla tärkeä kommentti
AOP

Janni Hussi osallistui hiljattain Aki Linnanahde Talk Show’hun, jossa Hussi päätyi puhumaan Aki Linnanahteen kanssa muun muassa syömishäiriöstä. Vuonna 2010 Hussi voitti Fitnessmalli-kisan. Vuonna 2014 hän nappasi SM-hopean ja vuonna 2016 hän aloitti fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa.

”Kun mä mietin tällaisia kolmekymppisiä entisiä fitnessharrastajia, jotka on julkisuudessa, niin mun mielestä kukaan ei puhu siitä kovin hyvään sävyyn. Että: ”Vitsi se oli hyvä juttu ja vautsi se teki mun elämästäni onnellisempaa”. Musta teillä kaikilla on vähän sellainen suhtautuminen, että eihän siinä ollut mitään järkeä. Miten sä sen ajattelet?” Linnanahde johdattelee.

Hussi kertoo, että vaikka fitnessmaailma opetti hänelle paljon, siinä oli myös negatiivisia puolia.

”Jos lähtökohta on se, että sulla on jo valmiiksi vähän syömishäiriötä ja sitten sä alat harrastamaan tällaista lajia… Syvässä päässä on käyty ja siitä palautuminen on ollut kivinen tie.”

”Vaikka sitä kuinka ajatteli, että: Tää ei ole henkilökohtaista palautetta, jos joku sanoo, että pitää olla kireämpi pylly”. Mutta enhän mä sitä oikeasti osannut koskaan erotella,” Hussi kertoo Linnanahteelle.

Hussi kertoo, että on sittemmin päässyt yli syömishäiriöstä.

Miesten syömishäiriötä ei pitäisi sivuuttaa

Linnanahde kertoo, että hänellä on itselläänkin kokemusta syömihäiriöstä.

”Tuon tässä nyt itsenikin sillä tavalla peliin mukaan, että tunnistan itsessänikin noita samoja juttuja. Vaikka en todellakaan ole ollut fitness-urheilija. Mä en voi sanoa, että mun oma kehonkuva on mitenkään täysin kunnossa.”

”Jotenkin se syömisen tarkkailu ja syömisen kanssa eläminen… On mulla vähän siinä ongelmia jos mä olen ihan rehellinen,” Linnanahde kertoo.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos