Pidetään yhteyttä

Viihde

Janne Reinikainen (52) ja Sonja Saarikoski (32) naimisiin: ”Ikäero ei vaikuta kanssakäymiseen”

Janne Reinikainen ja Sonja Saarikoski naimisissa
AOP

Viime perjantaina näyttelijä ja ohjaaja Janne Reinikainen kertoi menneensä naimisiin. 52-vuotias näyttelijä asteli alttarille 32-vuotiaan Sonja Saarikosken kanssa.

Pariskunta istuu sohvalla onnellisen oloisena. Reinikaisella on päällään tumma puku ja Saarikoskella valkoinen mekko ja kukkaseppele. Kuvan ohessa lukee ”Just married” (vastanaineet).

Kuva keräsi hetkessä paljon tykkäyksiä ja kommentteja. Muun muassa julkkiset Krista Kosonen, Aku Hirviniemi, Peter Franzén ja Olavi Uusivirta olivat onnittelijoiden joukossa.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2018 saakka, jolloin he tapasivat Tinderin kautta.

”Sonjan tapaaminen on ollut käänteentekevä muutos elämässäni. Olin rikki aikaisemmasta, neljä vuotta kestäneestä ihmissuhteesta, mutta Sonjan tulo elämääni ja asuminen yhdessä on ollut valtava käänne, joka on opettanut minua iloitsemaan elämästä. Itse asiassa koko elämä on jäsentynyt uudestaan,” Reinikainen kertoi aikaisemmassa Iltasanomien artikkelissa.

”Sonja on todella älykäs ja monipuolisesti lahjakas ihminen, joka on kokenut elämässään paljon. Meillä on kahdenkymmenen vuoden ikäero, mutta se ei tunnu mitenkään keskinäisessä kanssakäymisessämme. Sonja soitti vuosia kunnianhimoisesti selloa, mikä vaihtui kirjoittamiseen. On antoisaa, ettemme ole samalla alalla.”

Näet hääkuvan alla. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos