Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jaajo Linnonmaan hulvaton video vanhemmuudesta sai monet samaistumaan – katso video!

Jaajo Linnonmaan hulvaton video vanhemmuudesta sai monet samaistumaan - katso video!
Instagram / @pelaaja2

Juontaja Jaajo Linnonmaa on neljän lapsen isä. Hän tietää, että maanantaiaamut ovat joskus melkoista haipakkaa. Hän julkaisi Instagramissa hyvin samaistuttavan videon, joka sai seuraajat kommentoimaan ahkerasti.

Videolla Jaajo on pakannut koko konkkaronkan autoon ja kello on 08:30 maanantaiaamuna.

”Maanantaiaamu, kello 8.30 aamu. Ollaan kaikki pakattu autoon. Onks kaikil turvavyöt kiinni?” Jaajo kysyy, johon lapset sanovat näin olevan.

”Hyvä! Mitä kaikkea piti ottaa mukaan?” Jaajo jatkaa.

”Luistimet on, luistelukypärät on, luistinterän pyyhkeet on. Niin tänään on hauska hattu -päivä, kaikilla on hauskat hatut. Padi piti ottaa mukaan, koska tänään saa ottaa padin mukaan. Onhan padiin tullu laturi mukaan?” hän jatkaa.

Tehtävälista on loputon, nimittäin hän varmisteli vielä, että olihan tänään hauska hattu-päivä. Torstaina on vielä tiedossa pukeudu pinkkiin-päivä ja loppuviikko jatkuu samalla teemalla.

Seuraajat ovat hekotelleet samaistuvasti Jaajon videolle.

”Feel You, niin tuttua! (Olihan kypärän kaverina tupsuton pipo),” eräs kysyy.

”Sitten kun kaikki tilpehöörit on muksujen kanssa työnnetty autoon niin huomaat ajaneesi koulun risteyksestä kymmenen kilsaa huti, koska takapenkillä oli hiljaista ja olit matkalla omaan duuniin,” toinen miettii.

”Meillä perjantaina pukeudu pyjamaan päivä ja saa ottaa pehmon mukaan. Torstaina penkkariauto tulee heittämään karkkia. Yhdellä maanantaina jumppaa, toisella keskiviikkona luistelua ja kolmannella torstaina uintia,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos