Pidetään yhteyttä

Julkkikset

IS: Raaka tapa deittailla: Maria Kuusiluoma antaa kolme sekuntia aikaa

IS: Raaka tapa deittailla: Maria Kuusiluoma antaa kolme sekuntia aikaa
Instagram / @mariakuusiluoma

Näyttelijä Maria Kuusiluoma tunnetaan niin televisiosta kuin teatterin lavoilta. Hänet nähdään tänä vuonna myös Porin kesäteatterissa.

Maria erosi entisestä aviomiehestään 15 vuotta sitten ja kertoo Iltasanomille, että piristyi heti eron jälkeen. Hänellä on kaksi teini-ikäistä lasta ex-miehensä kanssa ja lapset ovat Marian luona vuoroviikoin. Näyttelijällä on siis vuoroviikoin aikaa itselleen.

Maria kertoi Iltasanomille, että uutta seuraa hän tapaa mieluiten kasvokkain. Muun muassa Tinderistä hän on pysynyt visusti erossa.

”Ehdottomasti kasvokkain. Somessa tulee kaikenlaista, mutta ei se ole sama asia. Kuka tahansa voi olla paperilla mielenkiintoinen, mutta kasvokkain on aivan eri asia.”

Mariaan eivät ulkonäkö tai kuluneet iskureplat tee vaikutusta. Sen sijaan Maria keskittyy karismaan ja ensikohtaamiseen.

”Se on se karisma, mistä se kenelläkin sitten koostuu. Ja ihmisen silmistä näkee asenteen heti. Ensikohtaamisessa on noin kolme sekuntia aikaa tehdä vaikutus. Se on tavallaan aika raakaakin peliä,” Maria miettii.

Vaikka Maria ei halua tavata ihmisiä deittisovelluksissa tai somessa, häntä lähestytään silti usein yksityisviesteillä – usein niiden kuuluisien dick-picien kera.

”Voi kuule, viikoittain niitä tulee! Joskus ihan mittojen kanssa,” Maria kertoi Iltasanomille.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos