Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola keksi keinon päästä eroon paniikkikohtauksesta huvittavalla tavalla – tätä et olisi arvannut

Ina Mikkola keksi keinon päästä eroon paniikkikohtauksesta huvittavalla tavalla - tätä et olisi arvannut
Instagram / @inamikkola

Juontaja Ina Mikkola on työmatkalla Los Angelesissa. Hän kertoi Instagramissa saaneensa ensimmäistä kertaa paniikkikohtauksen.

”Sain paniikkikohtauksen. En ole koskaan aiemmin saanut sellaista,” Ina aloittaa.

Ina kuvailee paniikkikohtausta sanoen, että hän luuli kuolevansa.

”Kohtaus alkoi niin, että vaikka makasin sängyssä, niin minua pyörrytti. Tuntui oudolta. Jotenkin siltä, kuin en olisi läsnä normaalilla tavalla. Oli etova olo. Vaikea hengittää. Rinnasta puristi. Luulin, että kuolen. Olin varma, että kuolen.”

”Ensin ajattelin, että olen varmaan juonut liian vähän vettä. Sitten ajattelin, että minulle tuli joku muu ns. sairauskohtaus. Sitten tajusin, että tämä on paniikkikohtaus, kun muistin, miten muut ihmiset ovat kuvailleet omiaan.”

Hän yritti ensin päästä kohtauksesta eroon tanssimalla ja sitten suuttumalla, sillä ei ole mahdollista olla samaan aikaan ahdistunut ja suuttunut. Tyynynkään hakkaaminen ei auttanut.

Sitten hän muisti, mitä tanssija Tinze oli hänelle taannoin kertonut ja hän pääsi kohtauksesta eroon hauskalla tavalla.

”Muistin keskustelleeni twerk-tanssija Tinzen kanssa sellaisesta kiinnostavasta seikasta, kuinka twerkatessa lantion liike voi nk. vapauttaa kehoon kertynyttä traumaa, joten ajattelin, että ehkä sellainen aggressiivinen twerkkaus voisi olla hyvä toistuva liike. Vaikka en edes osaa twerkata, koska se on teknisesti niin vaikeaa, niin päätin yrittää.”

”Nojasin kyynerpäillä sängyn reunaan ja heilutin persusta kunnon aggressiolla samalla, kun räppäsin biisiä mukana. Tilanne alkoi samalla huvittaa minua suunnattomasti. Mutta kohtaus loppui! Eli tämä keino toimi kohdallani. Olin hämmentynyt ja helpottunut.”

Seuraavaksi hän mietti, mistä paniikkikohtaus johtui.

”Hämmentävä oli kohtauksen ajoitus. Olen Losissa työmatkalla. Olen menossa nukkumaan. En koe stressiä juurikaan erityisemmin mistään. En ainakaan suhteutettuna aiempaan elämääni. Olen tyyni ja rauhallinen. Kaikki on hyvin. Ei siis mitään sen ihmeempää laukaisevaa tekijää.”

”Voiko olla niin, että sain kohtauksen nyt, koska sille oli ns. tilaa? Että kaikki paska, mitä elämässä on kokenut tuli nyt osittain esiin tilanteessa, jossa oli rauha?”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos