Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola jakoi yllätysuutiset: ”Meneekö joku vielä pieleen?”

Ina Mikkola jakoi yllätysuutiset: "Meneekö joku vielä pieleen?"
Instagram / @inamikkola

Mediapersoona ja juontaja Ina Mikkola jakoi sosiaalisessa mediassa jännittäviä uutisia. Ina on nimittäin ostanut ensimmäisen oman asuntonsa. Asunto sijaitsee Helsingin Punavuoressa.

”Nyt kävi niin, että tuli ostettua ensimmäinen ihka oma asunto! Kääääääk!!! Tätä on vaikea uskoa todeksi! Mulla olis tästä niin paljon sanottavaa ja samaan aikaan olen ihan sanaton,” Ina aloittaa.

Inan on kuitenkin ollut vaikea luottaa hyviin uutisiin ja hän miettii, meneeköhän jotain vielä pieleen.

”Huomaan, että koska on joutunut niin monesti elämässä pettymään, on ollut vaikeaa ja on kokenut vastoinkäymisiä, niin on välillä vaikea ns. luottaa hyviin uutisiin. Että meneekö kuitenkin joku vielä pieleen? Tämä siitäkin huolimatta, että olen optimistinen luonne. Samaan aikaan olen kyllä osannut iloita! Ihan tasolla, että hypin kadulla ja lauleskelen!” hän intoilee.

”Mutta kun sain avaimet käteen, oli vaikea sisäistää, että nyt ne on tosiaan siinä, ja niillä saa avata oven, ja mennä sinne asuntoon sisään, ja siellä saa asua, ja olla ja tehdä mitä lystää. En vaan siis jotenkin tajua tätä tilannetta.”

Ina sanoo olevansa niin pyörällä päästään, ettei vielä ole sisäistänyt uutisiaan. Hän suunnittelee myös luovansa remppasisältöä seuraajiensa iloksi.

Muun muassa Maria Veitola, Shirly Karvinen ja Paleface ovat onnitelleet Inaa uuden asunnon johdosta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos