Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hymy: Jethro Rostedt puhuu yökerhostaan: ”Konkurssilainsäädäntö on sieltä, mihin aurinko ei paista”

Hymy: Jethro Rostedt puhuu yökerhostaan: "Konkurssilainsäädäntö on sieltä, mihin aurinko ei paista"
Instagram / @jethrorostedt

Yrittäjänä tunnettu Jethro Rostedt viettää nyt aikaa Espanjan Fuengirolassa. Hänen vuotensa on ollut melkoista vuoristorataa, nimittäin hän on kamppaillut muun muassa konkurssin kanssa.

”Täällä Fuengirolassa sitä ollaan nyt pitkälti, mutta Turussa ja Suomessa tulee käytyä välillä. Mitä sitä kieltämään, tottahan se on, että mennyt vuosi on ollut yhtä myllerrystä,” hän kommentoi Hymylle.

Kesäkuussa Jethron Studio-niminen yökerho jouduttiin sulkemaan. Yökerho oli auki noin kaksi vuotta, kunnes koronaepidemian mukanaan tuomat rajoitukset aiheuttivat sen, että ravintola joutui sulkemaan ovensa.

Jethro kertoi Hymylle, mitä asiassa tapahtui.

”Kävi niin kuin osasin odottaakin, eli ei tullut konkurssia, vaan asia raukesi. Täytyy kyllä rehellisesti sanoa, että Suomen konkurssilainsäädäntö on aivan sieltä, minne aurinko ei paista. Kun firma menee ”konkkaan” lain mukaan pitää ottaa pesänselvittäjä, joka laskuttaa sen 500-600 euroa per tunti ja alvit päälle. Siinä se sitten selvittelee niin kauan, että vähätkin varat ovat varmasti menneet ja sitten vaan pillit pussiin. Ikävä kyllä tämä on nykypäivänä monen pesän kohtalo,” Jethro sanoo Hymylle.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos