Pidetään yhteyttä

Viihde

Hannes Hyvönen ja Netta Suikkanen: ”Me mentiin naimisiin!”

Hannes Hyvönen ja Netta Suikkanen naimisissa
Instagram / Hannes Hyvönen

Entinen jääkiekkoilija Hannes Hyvönen kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa menneensä naimisiin urheilijan ja mallin, Netta Suikkasen kanssa. Hannes jakoi Instagramissaan kuvan häistä, jossa nähdään onnellinen pariskunta ystävineen.

Seiska kertoo, että Hannes ja Netta tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2017. Pariskunta rakastui heti ja Hannes kosi Nettaa hyvin pian ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Perhettä kohdanneen surun vuoksi häitä on jouduttu siirtämään, mutta viimein häät on vietetty ja he pääsevät aloittamaan yhdessä loppuelämänsä viettämisen.

”Hei me mentiin naimisiin!” kuvatekstissä lukee.

Kuvassa nähdään pariskunnan lisäksi juuri lapsen saanut sosiaalisen median vaikuttaja Kira Kosonen sekä urheilija Maiju Minea Aalto. Kuvan paikkakunnan mukaan häitä on vietetty Oulussa.

Julkaisu on saanut suuren määrän tykkäyksiä ja onnitteluita. Onnentoivotuksia ja sydämiä täynnä oleva kommenttikenttä tihkuu iloa ja onnea pariskunnan puolesta.

Katso tyylikäs ja onnentäyteinen kuva alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä. Käy sinäkin tykkäämässä kuvasta ja onnittelemassa juuri naimisiin mennyttä pariskuntaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos