Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Hanna Sumari reklamoi terapeuttitapaamisesta: näin törkeästi lääkärikeskus Aava vastasi

Hanna Sumari reklamoi terapeuttitapaamisesta: näin törkeästi lääkärikeskus Aava vastasi
Instagram / @hannasumari

Joka kodin asuntomarkkinat-ohjelmastakin tutuksi tullut Hanna Sumari kertoi Instagramin tarinoissaan ikävästä tapaamisesta ravitsemusterapeutin kanssa.

”Menin ravintoterapeutin vastaanotolle. Hän kysyi mitä haluan. Sanoin ”että teet minulle ruokavalion”. Viiden minuutin kuluttua hän kysyi ”oletko Sikke Sumari?” (hänellä on edessään näytöllä minun omakantani). Keskustelimme tunnin. Lopuksi hän sanoi ”en tee ruokavalioita, koska kaikki syömme niin erilailla, varataanko seuraava aika?”. Lasku 174 euroa,” Hanna kirjoittaa.

”On lisättävä, että ravitsemusterapeutti ehdotti yhdeksi mahdollisuudeksi vielä laihdutuspiikkejä, joita voisin saada gynekologilta. Yllättävä ehdotus kun pyysin ruokavaliota,” hän lisää.

Juonajanakin tunnettu Hanna reklamoi asiasta lääkärikeskus Aavalle.

”Mutta siis reklamoin, koska koin etten saanut sitä mitä ravitsemusterapeutin refessä kerrottiin kuuluvan hänen palveluunsa. Hän soitti minulle tänään ja kysyi onko jotain mitä hän voisi tehdä. En halunnut mitään. Luottamus on mennyt.”

Puhelun jälkeen Hanna sai Aavalta törkeän vastauksen.

”Hei pahoittelen, että käyntisi ei ole vastannut odotuksiasi, mutta emme valitettavasti palauta rahoja takaisin, koska käyntisi on toteutunut, vaikkakaan sisältöön et ole ollut tyytyväinen.”

”Kiitti Aava,” Sumari lisää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos