Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Halsey poseeraa rinta paljaana – muistuttaa ihmiskehon upeudesta raskauden ja imetyksen aikana

Halsey ylistää ihmiskehoa Instagramissa
AOP

Laulaja Halsey (26) julkaisi Instagramissaan kuvan uuden albuminsa kannesta, jossa hän poseeraa toinen rinta paljaana lapsi sylissään. Halseyn uusi albumi tulee ulos elokuussa ja kyseessä on laulajan neljäs albumi. Se käsittelee laulajan mukaan muun muassa raskauden ja synnytyksen iloja sekä kauhuja.

Voimakkaan kuvan taustalla on tarkoitus juhlistaa ja ylistää ihmiskehoa. Halsey odottaa itse esikoistaan ja tämä onkin antanut inspiraation laulajan uudelle albumille. Albumin ja sen kannen tarkoitus on mennä pintaa syvemmälle.

”Minä seksuaalisena olentona ja kehoni kotina ja lahjana lapselleni ovat kaksi konseptia, jotka voivat olla olemassa rinnakkain rauhanomaisesti ja voimakkaasti,” hän kertoo Instagramissa.

”Kehoni on kuulunut maailmalle monin tavoin viime vuosien aikana. Tämä kuva on keinoni saada itsenäisyyteni takaisin ja vakiinnuttaa ylpeyteni ja vahvuuteni ihmiseni elämänvoimana,” hän jatkaa.

”Meillä on pitkä tie vartaloiden ja imetyksen ympärillä olevan sosiaalisen stigman poistamiseksi. Toivottavasti tämä voi olla askel oikeaan suuntaan,” Halsey päättää kirjoituksensa.

Tammikuussa Halsey kertoi odottavansa esikoistaan poikaystävänsä Alev Aydinin kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos