Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Halsey on viimein äiti! Kauan odotettu lapsi on täällä!

Halsey on viimein äiti! Kauan odotettu lapsi on täällä!
Instagram / Halsey

Laulaja Halsey (26) on odottanut pienokaisensa saapumista maailmaan kuin kuuta nousevaa. Hiljattain julkaistusta Instagram-kuvasta saimme tietää, että Halsey on nyt viimein äiti. Halsey koki aikaisemmin keskenmenon kesken konsertin, mutta nyt hänen esikoisensa on saapunut maailmaan.

”Kiitollinen kaikista harvinaisimmasta ja euforisimmasta synnytyksestä. Se tapahtui rakkauden voimalla,” Halsey kirjoittaa julkaisun yhteyteen.

Kuvapari julkaistiin vajaa vuorokausi sitten Halseyn tilillä. Pienokainen kuitenkin syntyi jo viime viikon keskiviikkona 14.7. Ensimmäisessä kuvassa näemme väsyneen Halseyn ja hänen miesystävänsä ja tuoreen isän, Alev Aydin, joka on kumartunut perheensä puoleen. Seuraavassa tuore äiti imettää pienokaista ja näemme hänen pienen kätensä kuvan keskipisteenä.

Pienokainen sai nimekseen Ender Ridley Aydin. Voisimme arvella, että erikoinen nimi juontaa juurensa isän turkkilaisiin juuriin, nimittäin nimi tarkoittaa turkiksi ”hyvin harvinaista.”

Halsey ilmoitti raskaudestaan Instagramissa tammikuussa. Silloin hän kirjoitti onnessaan kuvan yhteyteen ”Sydämeni pakahtuu, rakastan sinua, kulta.”

Katso hellyyttävät kuvat alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos