Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Gillian Anderson sanoo ”ei” rintaliiveille: ”Ne ovat epämukavia”

Gillian Anderson lopetti rintaliivien käytön
AOP

Muun muassa Salaisista kansioista ja Sex Education -sarjasta tuttu näyttelijä ja 90-luvun suuri julkkis Gillian Anderson (52) kertoi hiljattain Instagramin livelähetyksessä, että on lopettanut rintaliivien käyttämisen. Aiheesta uutisoi muun muassa Page Six.

”En käytä enää rintaliivejä. En pysty, olen pahoillani. En välitä, vaikka rintani ylettyisivät napaan asti. Rintaliivien käyttö on vain liian epämukavaa,” Anderson sanoo.

Kommenteissa seuraajat ja fanit olivat innoissaan tästä tiedosta: monet muut ovat samaa mieltä Andersonin kanssa siitä, että rintaliivien käyttäminen on vain epämukavaa.

”Itsekään en koskaan käytä rintaliivejä, ja saan siitä paljon epämieluisia kommentteja osakseni. Se, että Gillian Anderson ei käytä enää rintaliivejä, on minulle erittäin mieluisa tieto,” kirjoittaa yksi seuraaja.

”Jos kaksi Golden Globe -palkintoa ja Emmyn voittanut näyttelijä Gillian Anderson sanoo ei rintaliiveille, miten voisimme olla eri mieltä?” kirjoittaa puolestaan seuraava.

Andersonin viimeisimpiin rooleihin kuuluu muun muassa hänen roolinsa The Crown -sarjassa, jossa hän esitti Iso-Britannian entistä pääministeriä, Margaret Thatcheriä. Hän sai tästä roolistaan hiljattain Emmy-ehdokkuuden.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos