Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Frendien Rossista ja Rachelista voi tulla oikeasti totta: Anistonin ja Schwimmerin kerrotaan tapailevan!

Frendien Rossista ja Rachelista voi tulla oikeasti totta: Anistonin ja Schwimmerin kerrotaan tapailevan!
AOP

Jennifer Aniston (52) ja David Schwimmer (54) esittivät 90-luvulla alkaneessa Frendit -sarjassa Rossia ja Rachelia. Ross ja Rachel olivat on-off suhteessa koko 10 kautta kestäneen sarjan ajan ja romanssi on puhuttanut aina tähän päivään saakka.

Nyt Closer -lehti on kuitenkin kertonut, että Rossista ja Rachelista saattaa kuitenkin tulla totta. Frendien erikoisjakson jälkeen Aniston ja Schwimmer alkoivat lämmitellä tunteita toisiaan kohtaan. Huhujen mukaan he olivat ihastuneita toisiinsa jo Frendien kuvausten aikana, mutta parisuhde ei eikinä lähtenyt käyntiin, sillä toinen heistä oli aina parisuhteessa. Nyt molemmat ovat kuitenkin tietojen mukaan sinkkuja.

”Kanavoimme kaiken rakkautemme toisiamme kohtaan Rossiin ja Racheliin,” Aniston totesi Frendien erikoisjaksossa.

”Paluujakson jälkeen tuli selväksi, että menneisyyden muistelu oli herättänyt kummassakin tunteita, ja että kemia, jota he olivat aina joutuneet piilottelemaan, oli yhä siellä,” lähde kertoo Closerille.

”He alkoivat viestitellä heti kuvausten jälkeen, ja viime kuussa David lensi kotoaan New Yorkista tapaamaan Jeniä Los Angelesiin.”

Jennifer ja David on nähty yhdessä muun muassa viinitarhoilla.

”Heidät nähtiin juovan viiniä syvän keskustelun lomassa, kun he kävelivät yhdessä Jenin lempiviinitarhoissa Santa Barbarassa. Oli selvää, että heidän välillään oli runsaasti kemiaa.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos