Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elääkö Sanna Marin yli varojensa? Jättimäiset velat niskassa!

Elääkö Sanna Marin yli varojensa? Jättimäiset velat niskassa!
Instagram / Sanna Marin

Pääministeri Sanna Marin on hankkinut Helsingistä toisen asunnon. Marin osti alkuvuodesta 96,8 neliön huoneiston huimalla 825 000 euron hinnalla, kertoo Seiska. Uusi asunto sijaitsee arvostetussa taloyhtiössä.

Ilmeisesti Sannan asunto on varsin hyvässä kunnossa, sillä hän maksoi siitä jopa yli 8 500 euroa per neliö. Samasta taloyhtiöstä myytiin kesän aikana 143 neliön asunto 940 000 euron hinnalla: tässä asunnossa hinta oli vain noin 6 500 euroa per neliö.

Ministereiden sidonnaisuusilmoitukset paljastavat Sanna Marinin asuntokaupat, joiden myötä Marinille on kerääntynyt melkoiset velat. Vuonna 2019 Marin otti 410 000 euron asuntolainan ja nyt maaliskuussa lainaa oli kerääntynyt pääministerille jo 719 000 euroa.

Pääministeri otti uuden lainansa juuri ennen Ukrainan kriisiä ja nyt ilmassa vellookin pelko asuntolainojen ja muiden lainojen korkojen nousemisesta.

Marin kuitenkaan tuskin elää yli varojensa, sillä Marinin palkka oli vuonna 2020 jopa yli 205 000 euroa. Palkka on melko roisi, nimittäin vertailun vuoksi esimerkiksi Juha Sipilä (kesk.) tienasi pääministerinä vain noin 160 000 euroa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos