Pidetään yhteyttä

Viihde

EDM-megatähti Alan Walker julkaisi kuvan suomalaisesta tyttöystävästä – Lemmenlomalla tutuissa maisemissa 

Alan Walker julkaisi kuvan suomalaisesta tyttöystävästä
Instagram / Alan Walker

Norjalainen DJ ja tuottaja Alan Walker, 24, on seurustellut suomalaisen Viivi Niemen kanssa jo useamman vuoden.

Hiljattain Walker julkaisi omalla Instagram-tilillään hyvin harvinaisen yhteiskuvan, jossa pariskunta nauttii ystävänpäivästä kauniissa Suomen Lapin maisemissa.

Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa pari hymyilee yhteiskuvassa talvisissa maisemissa, oletettavasti jossain päin Suomen Lappia. Walkerin muut kuvat osoittavat, että söpöläiset ovat lähteneet nauttimaan Lapin parhaista antimista laskettelun ja revontulien bongauksen merkeissä. Revontulien alla pariskunta näytti antaneen toisilleen myös pusuja.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen tästä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alan Walker (@alanwalkermusic)

Pariskunta virallisti suhteensa alkuvuodesta 2019, ja ovat sen jälkeen pitäneet tiiviisti yhtä. Walker paljasti silloin, että he olivat tavanneet toisensa kolme tai neljä vuotta sitten Suomessa, ja ovat siitä asti pitäneet tiiviisti yhteyttä. He päättivät yhdessä ottaa uuden askeleen suhteeseen ja virallistaa sen. Walker totesi silloin, että he sopivat todella hyvin toisilleen.

Walker tunnetaan etenkin vuonna 2015 julkaistusta ”Faded”-kappaleesta, joka nousi singlelistan kärkeen jopa kymmenessä eri maassa. Platinalevyrajan se ylitti 29 maassa.

Omien kappaleidensa lisäksi Walker on tehnyt erilaisia remix-versioita muiden artistien tuotannosta. Instagramissa hänellä on tällä hetkellä huimat 8,6 miljoonaa ja YouTube-kanavalla tilaajia löytyy lähes 41,3 miljoonaa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen tästä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alan Walker (@alanwalkermusic)

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos