Pidetään yhteyttä

Viihde

Cheekin klubi Skohan sulkee ovensa: tilalle kaksi Helsingin suosikkiklubia

Cheekin klubi Skohan sulkee ovensa: tilalle kaksi Helsingin suosikkiklubia
AOP

Uutisoimme aikaisemmin, että ex-räppäri Cheekin, eli Jare Tiihosen osaomistuksessa ollut klubi Skohan on ollut taloudellisissa vaikeuksissa, joista ei päästy yli edes yli miljoonan euron pääomalainalla. Nyt Skohanin tarina on päättynyt, nimittäin se sulkee ovensa. Helsingin Makkarataloon tulevat kuitenkin tilalle kaksi suosittua klubia, nimittäin karaokebaarina tunnettu Baarikärpänen ja sateenkaariväelle suunnattu Hercules.

Seiska kertoi, että kumpikin näistä ravintoloista joutui siirtymään vuokrasopparin päätyttyä Pohjoiselta Rautatienkadulta.

”Vuonna 2019 perustimme Night People Group Oy:n kanssa ensimmäisen yhteisyrityksen, joka operoi nykyisin kolmea Wallis’ Karaoke Baria. Meillä on hyvät kokemukset yhteistyöstä, ja olen varma, että Baarikärpänen jatkaa yhtenä maamme suosituimpana yökerhona uuden yhteisyrityksen alla uudessa osoitteessa,” kertoo NoHo Partnersin liiketoimintajohtaja Paul Meli.

Hercules avasi ovensa jo vuonna 2000 ja se tunnettiin muun muassa dark roomeista, eli huoneista, joissa kävijät saivat harrastaa seksiä. Nykyään Hercules on ainoa homoklubi, sillä aikaisemmin kilpailijana toiminut DTM on jo sulkenut ovensa.

”Ravintolakokonaisuus tulee jakautumaan kolmeen eri osioon Herculekseen, BK:n Karaokeen ja BK:n Klubiin. Sisään kolmanteen kerrokseen tullaan useammalla hissillä Makkaratalon Ateneumin puoleisesta kulmasta,” kertoo Hercules Instagramissa.

Klubi tulee odotettavasti avautumaan lokakuussa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos