Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cardi B:n järjetön ökylahja Offsetille sai fanit pudistelemaan päätään

Cardi B:n järjetön ökylahja Offsetille sai fanit pudistelemaan päätään
AOP

Räppäri Cardi B:n mies Offset vietti hiljattain 30-vuotissynttäreitään melkoisten lahjojen ympäröimänä. Cardi B antoi Offsetille sellaisen lahjan, joka sai fanit pudistelemaan päätään. Hän nimittäin antoi miehelle noin 1,8 miljoonan euron sekin, joka oli tarkoitettu alkusijoitukseksi jollekin Offsetin yrityshankkeelle, kertoo TMZ.

Vuonna 2019, kun Offset täytti 28 vuotta, Cardi B antoi miehelle 500 000 dollaria käteistä. Tuolloin fanit suutahtivat moisesta ökylahjasta ja vetosivat muun muassa nälkää näkeviin lapsiin. Video tästä tapauksesta on edelleen nähtävissä Cardi B:n Instagramissa.

Aikaisemmin räppärinainen on antanut Offsetille lahjaksi muun muassa Lamborghinin. Lisäksi Cardi B on itse sanonut, että miehen pitäisi ostaa naiselle kalliimpia lahjoja.

Offsetin 30-vuotissynttäreillä nähtiin paljon julkkiksia. Juhlissa kirjaimellisesti satoi rahaa ja juomahanat olivat auki. Tanssijalat vipattivat ja bileet olivat katossa. Offsetillä oli päällään vaaleansininen Louis Vuittonin takki ja Cardi B:n päällä oli upea korsetti. Hänen kaulassaan kimmelsi Playboy-koru.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos