Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Cardi B rohkeissa vauvakuvissa ilman rihman kiertämää Instagramissa – katso rohkeat kuvat!

Cardi B paljasti raskautensa BET Awardsissa
AOP

Sunnuntaina Cardi B ja hänen on-off puolisonsa Offset yllättivät seuraajat raskausuutisilla. Cardi B on onnistunut pitämään raskautensa piilossa uteliaiden katseilta yllättävän pitkään. Sunnuntaina Las Vegasissa pidetyssä BET Awards -palkintogaalassa Cardi B esiintyi ihonmyötäisessä, kimaltelevassa asussa, jossa oli mahan kohdalla läpinäkyvä mesh-kangas. Siitä pullotti jo pitkällä oleva vauvamaha.

Seiskan mukaan fanit vertailivat Twitterissä Cardi B:n tempausta Beyoncen samalaiseen vetoon vuonna 2011, jolloin hän paljasti keikan lopussa takkinsa alta vauvamahan.

BET Awardsin jälkeen Cardi B julkaisi hyvin rohkeita vauvakuvia Instagramissa. Yhdessä kuvassa hänen koko etumuksens ja masu on peitetty vain valkoisella maalipinnalla, joka ei jätä yhtään mitään arvailujen varaan. Seuraavassa kuvassa hän poseeraa kauniisti Offsetin kanssa, peittäen rintansa ja paljastaen vauvamahan. Tykkäyksiä on kerääntynyt jo yli 13 miljoonaa ja kommentteja kymmeniä tuhansia.

Cardi B:llä ja Offsetilla on jo vuonna 2018 syntynyt yhteinen esikoinen, Kulture, joka nähdään myös yhdessä vauvakuvassa äitinsä kanssa kauniisti vaatetettuna.

Rohkeat kuvat ovat nähtävissä alla. Jos upotukset eivät näy, katso ne Instagramista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos