Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Brad Pittin ja Angelina Jolien huoltajuuskiistassa päivitys: vuosikausia kestänyt kiista jatkuu yhä

Brad Pittin ja Angelina Jolien huoltajuuskiistassa päivitys: vuosikausia kestänyt kiista jatkuu yhä
AOP

Aikaisemmin tänä vuonna Brad Pittin ja Angelina Jolien kiistassa lastensa huoltajuutta koskien tapahtui joatin mullistavaa: tuomari määräsi Pittille yhteishuoltajuuden. Ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä tapausta käsitellyt tuomari todettiin jääviksi siksi, että hän ei ollut ollut avoin aikaisemmista liikesuhteistaan Pittin asianajajien kanssa.

Nyt Huffington Post kertoo, että korkein oikeus on kieltäytynyt käsittelemästä näyttelijä Brad Pittin valituksen koskien tuomioistuimen päätöstä siitä, että tuomari todettiin jääviksi Pittin huoltajuustaistelussa.

Jolie halusi lastensa yksinhuoltajuuden, mutta Pitt ei suostunut siihen. Oikeus määräsi aikaisemmin kaksikolle yksinhuoltajuuden, joka sittemmin evättiin tuomarin jääviyden takia. Valitus on hylätty ja kiista jatkuu siis yhä edelleen vielä vuosikausia sen alkamisen jälkeen.

”Brad on tehnyt kaikkensa saadakseen viettää aikaa lastensa kanssa. Hän on jatkuvasti priorisoinut asioita siten, että se onnistuisi. Kun taas toinen osapuoli on tehnyt kaikkensa estääkseen sen,” sisäpiiriläinen kertoi toukokuussa Foxnews.comille.

Tuomari on kieltäytynyt kuulemasta lapsia todistajana. Kaksikolla on adoptoidut lapset Maddox, Pax, Zahara, sekä biologiset lapset Shiloh ja kaksoset Knox ja Vivienne.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos