Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Baywatch -tähti läpsäisi 80-vuotiasta miestä lentokoneessa: kiroili ja sylki päälle

Baywatch -tähti läpsäisi 80-vuotiasta miestä lentokoneessa: kiroili ja sylki päälle
AOP

Deltan lennolla Floridan Tampasta Georgian Atlantaan tapahtui kummia. Entinen Baywatch -tähti ja NFL-cheerleader Patricia Cornwall käyttäytyi nimittäin hyvin asiattomasti. Hän läpsäisi 80-vuotiasta miestä ja sylki tämän päälle kiroilujen säestämänä, kertoo NY Post.

Tilanne alkoi, kun Cornwall oli palaamassa vessasta takaisin paikoilleen, mutta ruokakärry esti hänen tiensä. Lentoemäntä pyysi naista odottamaan millä tahansa vapaalla paikalla siihen saakka, kunnes ruokakärry on mennyt ohi.

”Kuka luulet olevasi, Rosa Parks?” hän tiuskaisi takaisin.

Tilannetta seurannut 80-vuotias mies huomautti naiselle, että Cornwall ei ole musta, eikä kyseessä ollut bussi. Rosa Parks kieltäytyi vuonna 1955 antamasta istumapaikkaansa bussissa valkoiselle miehelle ja tämän ansiosta hänestä tuli USA:ssa kansalaisoikeustaistelun symboli.

Cornwall suuttui miehelle ja huusi ja kiroili. Hän käski miestä laittamaan maskin naamalleen, vaikka hänellä ei itselläänkään ollut maskia. Lopulta hän läpsäisi miestä ja sylki hänen päälleen.

Nainen saatiin viimein ruokakärryn ja sivullisten avulla takaisin omalle paikalleen, mutta määränpäässä häntä odotti poliisin ja FBI:n vastaanotto. Häntä odottaa jopa 100 000 dollarin sakko tai jopa vuoden vankeusrangaistus.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos