Pidetään yhteyttä

Viihde

Arman Alizad kritisoi Sanna Marinin bränditempausta – suorat sanat pääministerin toimista

Arman Alizad kritisoi Sanna Marinin bränditempausta - suorat sanat pääministerin toimista
AOP

Joitakin päiviä sitten Sanna Marin kutsui virka-asunnolleen artisteja tapahtumaa varten, jossa oli tarkoitus keskustella kulttuuri- ja musiikkialan tulevaisuudesta. Tapahtumaan ei kuitenkaan kutsuttu artisteja, jotka ovat olleet eniten äänessä koronarajoitusten tiimoilta. Tilaisuudessa syötiin, laulettiin ja otettiin kuvia Sanna Marinin sosiaalista mediaa ja uutta brändäystä varten. Keskusteluja ei kuitenkaan käyty.

Pari päivää tapahtuman jälkeen Marin päätti leikata kulttuurin rajoitusta jopa 18,4 miljoonalla eurolla.

Muun muassa Jare Tiihonen, Paula Vesala ja televisiotähti Arman Alizad ovat olleet asiasta äänessä. Alizad julkaisi tiukat kommentit omassa Instagramissaan ja monet ovat olleet yhtä mieltä asiasta.

”Tuo temppu alleviivasi upeasti hallituksen asenteen siitä, että kulttuuria pidetään vapaa-ajan hassutteluna ja että se ei ole ”oikeata työtä.” Ja koska nöyryytys ei riitä, niin nyrkki työnnetään vielä muutama sentti syvemmälle kulttuuriväen ahtereihin ilmoittamalla yli 18 miljoonan euron leikkauksista. Mutta luojan kiitos ”kentän ääni on kuultu”,” Arman Alizad kirjoittaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos