Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Tuiskun ja Erika Vikmanin yhteinen biisi ja musavideo ulkona – rohkea musavideo Youtubessa

Antti Tuiskun ja Erika Vikmanin yhteinen biisi ja musavideo ulkona - rohkea musavideo Youtubessa
AOP

Laulajat Antti Tuisku ja Erika Vikman julkaisivat eilen yhteiselle biisilleen tekemänsä musiikkivideon. Kaksi Suomen vetovoimaisimpaa artistia ovat laittaaneet yhdessä ulos biisin nimeltään Huonoja ideoita.

Mahtavassa musavideossa nähdään neonvaloja ja retrofiilistä. Biisi sai alkunsa, kun Vikman ja Tuisku halusivat kokeilla, mitä yhteisissä biisintekosessioissa Janne Rintalan ja Jurekin kanssa syntyisi. Kappaleen aihio saatiin valmiiksi vain kuudessa tunnissa.

”Meillä synkkaa Erikan kanssa törkeän hyvin ja on vaikea uskoa että olemme tunteneet vasta vajaan vuoden. Meillä on tosi samanlainen state of mind omassa tekemisessämme: myös Erikalla on vahva tahtotila, korkea työmoraali ja hän tietää mitä tekee,” kuvailee Antti Tuisku tiedotteessa.

”Olemme Antin kanssa sielunsisaruksia, joita yhdistävät villiys, pilke silmäkulmassa ja rajojen rikkominen. On myös suuri kunnia päästä tekemään töitä lapsuuteni idolin kanssa,” Erika Vikman sanoo.

Alta pääset katsomaan musiikkivideon, joka sai päivän aikana jo kymmeniä tuhansia katselukertoja. Videon kommenttikenttään on kommentoitu ristiriitaisia mielipiteitä: toiset rakastavat biisiä, toiset eivät kestä sitä lainkaan.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos