Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Antti Holma paljasti syyn siihen, miksi poisti somensa: ”Jos joku maksaisi siitä palkkaa…”

Antti Holma paljasti syyn siihen, miksi poisti somensa: "Jos joku maksaisi siitä palkkaa..."
Instagram / Omgpodi

Putous-ohjelmasta tuttu Antti Holma katosi sosiaalisesta mediasta jokin aika sitten. Hänellä oli Instagramissaan satoja tuhansia seuraajia, joten monet ihmettelivät, miksi hän oikein päätti kadota somesta. Iltalehti selvitti asiaa ja sai Holmalta järkeenkäyvän vastauksen.

”Pyöritin sellaista yhden miehen tuotantoyhtiötä, mutta en itse saanut siitä mitään,” Holma perustelee päätöstään.

”Varsinkin näin keski-ikäisenä tulee se kysymys, että (tekemisestä) pitää saada myös itse jotain. Jos mulla on sellainen olo, että teen jotain, eikä siitä tule muuta kuin pahaa mieltä,” hän jatkaa.

Juontaja tuumaa, että hänellä ei ole kiusaamiskokemuksia somesta. Some ei vain ollut sellainen juttu, mikä toi hänelle yhtään mitään.

”Tein siinä sitten laskelmaa, että täytyykö mun tehdä (somea) ja tulin siihen tulokseen, ettei täydy. Nyt, kun olen ollut pitkään poissa, niin olen tajunnut, etten tarvitse sitä yhtään mihinkään,” hän tuumaa.

Iltalehti kysyi, menikö Holmalla kuppi nurin somessa.

”En tiedä tympäännyinkö, se oli ihan ok. Jos joku maksaisi siitä palkkaa, että olisin somessa, niin sitten varmaan sitä tekisin sitä. En tee seuraajilla yhtään mitään.”

”Tosi moni ihminen laskee, kuinka monta seuraajaa on, ja miten se oma arvo nousee. Olen liian vanha tähän,” Holma toteaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos