Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Abreun Thaimaan loma ei alkanut ihan niin kuin piti – nilkka p*askana ja luulotauti vaivaa

Anna Abreun Thaimaan loma ei alkanut ihan niin kuin piti - nilkka p*askana ja luulotauti vaivaa
Instagram / Anna Abreu

Laulaja Anna Abreu on päässyt nauttimaan lomasta Thaimaan Bankokin aurinkoisiin maisemiin. Loman alku ei kuitenkaan sujunut ihan niin kuin Strömsössä. Abreu kertoi Instagramin Tarinat-osiossaan, että matka jännitti jo kaksi viikkoa etukäteen.

Abreu sanoi, että jo pari viikkoa etukäteen häntä alkoi jännittää se, että hän saisi koronan ennen matkaa. Testi tuli kuitenkin takaisin negatiivisena. Lentokoneeseen astuessaan häntä alkoi vaivata luulotauti ja hän alkoi stressata ja kuvitella itselleen olemattomia oireita.

Keskellä yötä Abreu suuntasi vessaan ja pyörtyi suoraan naama edellä lentokoneen lattialle. Tämän seurauksena hän satutti nilkkansa.

”Menin yöllä vessaan ja pyörryin. Kuulemma olin tullut täysin naamalleni lentokoneessa. Mulla meni nilkka paskaksi. Tällä hetkellä en pysty kävelemään tällä nilkalla. Olin siis stressannut itselleni kaikki nämä oireet,” Abreu avautui.

Thaimaaseen päästyään Abreu otti uuden testin, joka oli sekin negatiivinen. Loma on nyt alkanut, mutta ei ihan parhaissa merkeissä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos