Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Angelina Jolie ja The Weeknd yhdessä? Nähtiin yhdessä useita tunteja kestäneellä illallisella!

Olivatko Angelina Jolie ja The Weeknd treffeillä?
AOP

46-vuotias maailmankuulu näyttelijä Angelina Jolie on nähty treffeillä. Näyttää siltä, että Jolie on löytänyt itselleen nuoremman ihailijan, sillä hänen treffikumppaninsa oli laulaja The Weeknd, eli oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfayen (31).

The Sun -viihdesivuston mukaan kaksikko bongattiin Kaliforniassa eräässä intiimissä italialaisessa ravintolassa. Lähteiden mukaan parivaljakko oli viettänyt ravintolassa aikaa useita tunteja, jonka jälkeen he poistuivat eri aikoihin hullunmyllyn välttämiseksi.

Lähteiden mukaan Joliella oli päällään yksinkertainen musta mekko, vaaleanruskea takki ja siihen sopivat korkokengät. Hän käytti vastuullisesti myös kasvomaskia ravintolan ulkopuolella. The Weekndillä puolestaan oli kasuaalimpi lookki: musta teepaita, denimhousut, combat-bootsit ja hopeinen kaulakoru.

Angelina Jolie illallisella The Weekndin kanssa / AOP

Angelina Jolie illallisella The Weekndin kanssa / AOP

The Weekndin treffit Angelina Jolien kanssa / AOP

The Weekndin treffit Angelina Jolien kanssa / AOP

Jolie erosi miehestään Brad Pittistä (57) vuonna 2019, jonka jälkeen Pitt on myös ollut suhdehuhujen keskellä. Pariskunnalla on edelleen käynnissä huoltajuuskiista kuudesta lapsestaan.

The Weeknd puolestan deittaili 24-vuotiasta mallia, Bella Hadidia, vuosia ennen kuin suhde päättyi vuonna 2019. Mies on myös yhdistetty aikaisemmin laulaja Selena Gomeziin.

Nähtäväksi jää, onko kyse vain huhuista vai alkaako lemmen tuli räiskyä näiden kahden julkkiksen välillä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos