Pidetään yhteyttä

Julkkikset

American Pie-tähti julkaisi biksukuvat Instagramissa – sai vihakommentteja niskaansa

American Pie-tähti julkaisi biksukuvat Instagramissa - sai vihakommentteja niskaansa
Instagram / Tara Reid

American Pie-leffasta tuttu Tara Reid on blondi kaunotar, jonka kroppa on puhuttanut paljon siksi, että hän on hyvin hoikassa kunnossa. Keskiviikkona hän julkaisi Instagramissaan kuvan itsestään bikineissä. Mustavalkoisen kuvan kuvatekstiin oli kirjoitettu, että ei ole mitään parempaa kuin se, kun hyvä ystävä ottaa mahtavia kuvia. Hyvä ystävä oli Orange Is The New Black-ohjelmasta tuttu Taryn Manning.

Kuva sai kuitenkin nopeasti paljon ikäviä kommentteja ja hän sai vihat niskoilleen. Monet syyttivät häntä siitä, että hän olisi liian laiha. Seuraajat sanoivat, että hän on laiha ja epäterveellinen.

Seuraavana päivänä hän kuitenkin sanoi, että laihuus johtui kuvakulmasta.

”Tämä on kaikille, jotka kirjoittivat hienoja vihakommenttejaan minun taiteelliseen kuvaani, jonka julkaisin eilen. Se oli vain kuvakulma. Tässä on toinen kuva eiliseltä, josta näette, että en ole liian laiha. Minulla on nopea aineenvaihdunta. Jokainen, jolla on nopea aineenvaihdunta ymmärtää, että on mahdotonta lihoa. Minä syön kokoajan,” hän kirjoittaa.

”Te kaikki, jotka olitte mukavia ja puolustitte minua – rakastan teitä! Jatkakaa samalla asenteella. Rakkaus on ainoa keino pelastaa tämä maailma,” Reid sanoo uudessa päivityksessä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos