Pidetään yhteyttä

Viihde

Adoptoidun naisen kauan sitten kadonnut äiti olikin TV-tähti – uskomaton tarina

Adoptoidun naisen kauan sitten kadonnut äiti olikin TV-tähti
Youtube

Kun Lisa Wright lapsena katseli 70-luvun TV-sarjaa “That’s my Mama,” hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että hän katseli omaa äitiään televisiossa.

“Kasvoin katsellen omaa äitiäni televisiosta, enkä edes tiennyt sitä,” Lisa kertoi Todaylle. “Katselin ‘That’s my Mama’ ohjelmaa joka viikko, ja kuka olisi arvannut? Televisiossa oli äitini!”

Lisa syntyi vuonna 1964, jolloin hänen äitinsä antoi hänet adoptoitavaksi. Äiti peitti kasvonsa pyyhkeellä heti synnytyksen jälkeen, jotta hän ei näkisi lasta. Hän vain kuuli lapsen itkun, kun häntä vietiin huoneesta pois.

54 vuotta myöhemmin vuonna 2018 Lisa rekisteröityi sivustolle 23andMe oppiakseen lisää omasta syntyperästään.

“Sain ilmoituksen sivuston kautta sedästäni,” Lisa sanoo. Hän otti yhteyttä mieheen nimeltään Carlton Moody, joka suostui juttelemaan Lisan kanssa seuraavana päivänä.

Ihmeellinen sattuma

Lisa kertoi Carltonille, että hänen äitinsä oli hyvin nuori synnyttäessään Lisan. Äiti oli muuttanut Los Angelesiin, koska hän halusi olla kuuluisa Hollywoodissa. Yhtäkkiä Carlton keskeytti Lisan kertomuksen. “Lisa, sinä olet siskontyttöni, olemme etsineet sinua,” Carlton sanoi.

Lisa oli innoissaan kuullessaan, että hänen äitinsä, Lynn Moody, asui myös Los Angelesissa. Ja nimi kuulosti tutulta. Hän Googletti heti nimen ja Lynnen kuva ilmestyi ruudulle. Samalla hetkellä Lisa tajusi, että oli katsellut äitiään televisiosta lapsena, eikä ollut tiennyt sitä.

Lynne Moody on tunnettu näyttelijä, joka on esiintynyt muun muassa minisarjassa Roots ja monelle tutussa tv-sarjassa General Hospital.

Moody itse kommentoi asiaa kertomalla miettineensä tytärtään 54 vuotta. Hän oli kertomansa mukaan myös ollut hermostunut Lisan tapaamisesta, sillä hän ei tiennyt, miltä tyttärestä tuntuisi. Moody oli itsekin yrittänyt löytää tyttärensä vuosien varrella, mutta suljettu adoptio teki siitä mahdotonta. Sekä Lisa että Lynne ovat onnessaan löydettyään toisensa kaikkien vuosikymmenten jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos