Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Adelen uusi single rikkoi Spotifyn päiväennätyksen ja video sai ihmiset itkemään: ”Iho menee kananlihalle”

Adelen uusi single rikkoi Spotifyn päiväennätyksen ja video sai ihmiset itkemään: "Iho menee kananlihalle"
AOP

Adele julkaisi perjantaina ensimmäisen singlensä viiteen vuoteen. Easy on Me -single sai hetkessä huiman vastaanoton ja rikkoi heti suoratoistopalvelu Spotifyn kuuntelujen päiväennätyksen. Uusi albumi 30 tulee ulos marraskuussa ja sitä odotetaan jo kuumeisesti.

Easy on Me -single nousi listojen kärkeen Yhdysvalloissa ja Englannissa. Singleen liittyvää videota katsottiin 34 miljoonaa kertaa ensimmäisen 20 tunnin aikana.

Musiikkivideo on saanut vaikutteita Adelen omasta elämästä. Videolla nähdään muun muassa, kuinka Adele pakkaa tavaroitaan ja ajaa pois vanhasta kodistaan. Single ja uusi albumi liittyvät Adelen avioeroon entisestä miehestään Simon Koneckista.

Musiikkivideo on saanut paljon kommentteja muun muassa Twitterissä.

”Iho menee kananlihalle,” kirjoitti eräs Twitter-käyttäjä.

”Aloin itkeä ensimmäisen minuutin jälkeen,” totesi toinen.

Daily Mail kertoo myös, että kaikki eivät kuitenkaan vastaanottaneet singleä positiivisin mielin. Osa heistä on sanonut, että single on tylsä ja hyvin samankaltainen kuin mitä Adelen musiikki oli aikaisemmilla albumeilla.

Toisaalta muun muassa Forbesin ja BBC:n kriitikot ovat ylistäneet kappaletta. Variety ja The Telegraph antoivat kappaleelle täydet pisteet.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos