Pidetään yhteyttä

Kuumat

45-vuotias Eva Longoria sävähdyttää bikineissä: täydellisen naisen täydellinen biksukroppa

Eva Longoria säväyttää uusissa biksukuvissa
AOP

Täydelliset naiset -ohjelmasta tuttu 45-vuotias Eva Longoria esitti taannoin sarjassa Gabrielle Solisin roolia. Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa, jonka jälkeen hän on viettänyt rauhallista perhe-elämää.

Noin kaksi vuotta sitten Longoria ja Baston saivat pojan, jonka nimeksi tuli Santiago Enrique. Sittemmin Longoria on tehnyt paljon töitä saadakseen siron vartalonsa takaisin ja viimeisimmän upean kuvasarjan mukaan hän on onnistunut siinä mainiosti.

Hänen treeniinsä on kuulunut muun muassa kahvakuulalla treenaamista ja trampoliinitreeniä. Instagramista selviää, että onpa Longoria napannut pienen trampoliininsa jopa mukaan huvijahdille, jonka kannella auringonpaisteessa kelpaakin hyppiä ja saada itsensä huippukuntoon.

Tässä viimeisimmässä kuvasarjassa näet Longorian upeissa bikinikuvissa, joista selviää, että treeni on tuottanut tulosta. Yhä edelleen kuvankaunis Longoria poseeraa erilaisissa bikineissä ja yhtä itsevarmana kuin koskaan. Kommentit ja tykkäykset ovat virranneet kuvasarjalle ja monet kehuvat kaunottaren bikinikondista. Kuvasarjalla on nyt jo yli 200 000 tykkäystä.

”Laitat meidät kaikki häpeään,” yksi seuraajista kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos