Pidetään yhteyttä

Viihde

21-vuotias Ida Hulkko suuntaa Olympialaisiin – alastomana Hesarissa: ”Siinä se nyt on”

Ida Hulkko alastomana Hesarissa
Instagram / Ida Hulkko

21-vuotis olympialaisuimari Ida Hulkko on lähdössä ensimmäisiin Olympialaisiinsa, jotka pidetään tänä vuonna Tokiossa. Helsingin Sanomat kirjoitti Hulkosta Sielu ja ruumis -palstalle inspiroivan artikkelin.

”Olen synnynnäisesti harteikas, ja uiminen on korostanut piirrettä entisestään. Pidän leveiden hartioiden ja kapean vyötärön kontrastista, joka korostuu uima-asussa,” Hulkko kertoo Hesarissa.

Ida Hulkko on treenannut Olympialaisia varten kovasti. Hiljattain hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän esiintyy täysin alasti ja esittelee timmin kroppansa maailmalle. Huippu-urheilijan hurjaan kuntoon treenattua kehoa on vaikea olla ihastelematta.

”Siinä se nyt on. Koko komeudessaan. Ei täydellinen mutta hoitaa hommansa mainiosti,” Hulkko sanoo julkaisemansa kuvan yhteydessä.

”Urheilijan tärkein työkalu on hänen oma kehonsa. Kymmenien vuosien työ jättää omat jälkensä. Lihakset sekä leveät hartiat herättävät eniten huomiota kanssaeläjien keskuudessa. Minulle ne kertovat kaikista kivun ja oksennuksen täyteisistä tunneista, joita olen altaassa viettänyt ja tulen viettämään,” hän jatkaa.

”Ei ole helppoa riisua kaikki ylimääräinen pois ja seistä ilman pienintäkään piilopaikkaa. Urheilu on raakaa ja jokainen kisasuoritus on palapelin osasten summa. Mutta samanaikaisesti jokainen suoritus ja siitä seurannut keskustelu on yhteiskunnan peili.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos