Pidetään yhteyttä

Huumori

15-vuotias monimiljonääri omistaa kolme yritystä: ”Menestys ei tule yhdessä yössä”

15-vuotias monimiljonääri omistaa kolme yritystä: "Menestys ei tule yhdessä yössä"
Youtube / Truly

Isabella Barrett on 15-vuotias amerikkalainen teini joka asuu New Yorkissa upeassa asunnossa ja rakastaa muotia. Päällepäin hän näyttää ihan tavalliselta teiniltä, joka käy koulua, shoppailee kavereiden kanssa ja nauttii elämästä. Yksi asia hänessä on kuitenkin poikkeuksellista: hän on monimiljonääri ja omistaa kolme omaa yritystä.

Hän sai ensimmäisen miljoonansa ollessaan vasta 6-vuotias, kun hänet bongattiin kauneuskilpailuista Toddlers and Tiaras -ohjelmaan. Ohjelman tuoman kuuluisuuden mukana hän onnistui avaamaan oma koruja valmistavan yrityksensä, Glitzy Girlin, joka tuotti hänelle melkoisen palkan.

Sen jälkeen hän siirtyi muotibisnekseen ja avasi yritykset By The Crown ja House of Barretti. Hän tienaa nykyään noin 30 000 dollarista 150 000 dollariin per kuukausi. Hänen vanhempansa auttavat häntä rahan hallitsemisessa ja antavat hänelle viikkorahaa 2500 dollarin verran.

Isabella kertoo, ettei menestys tule yhdessä yössä. Hän aloitti yrityksen nimeltään Bear in a Box, jossa ostajat voivat lähettää nallen sisälle laitettuja söpöjä viestejä ystävilleen. Se ei kuitenkaan saanut ilmaa siipien alle, mutta Isabella ei mokomasta lannistunut.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos