Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Topi Raitanen EM-finaalissa tänään – Münchenin metkut kilpakumppaneilla muistissa: “Merkattu mies”

Topi Raitanen valmistautuu EM-finaaliin
AOP

Puolustava Euroopan mestari Topi Raitanen taistelee jälleen tänä iltana EM-kullasta, kun 3000m estemiehet pääsevät kello 23 Suomen aikaa Roomassa vauhtiin.

Topi Raitanen lähtee miesten 3000m esteiden finaaliin yhtenä ennakkosuosikeista ja mieheltä odotetaankin hyvää menestystä – jopa mitalia.

– Varmasti finaalissa kun juostaan niin varmasti joku pitää silmällä että missä Raitanen menee ja niin pidän silmällä minäkin muita – siellä on kiriherkkiä kavereita, Raitanen ennakoi illan finaalista Ylen haastattelussa.

Myös Raitasen valmentaja Janne Ukonmaanaho uskoo, että mies on tiukasti merkattu muiden kilpailijoiden toimesta. Raitanen itse toivoisi illan finaalista Münchenin vuoden 2022 kaltaista, jossa alkuvauhti olisi maltillisempi ja loppua kohden kiristettäisiin.

Varmaa kuitenkin lienee, että suomalaisen kilpakumppanit muistavat Münchenin temput vielä niin hyvin, että miestä tuskin päästetään ihan samalla tavalla yksin kärjessä vauhtia säätelemään.

Ukonmaanaho uskookin, että finaalissa lähdetään tällä kertaa kovempaa liikkeelle. Mies uskoo sen kuitenkin myös Raitasen tämän hetken kuntoon ihan sopivan.

– Haastava kevät, mutta viimeisen viikon aikana oikeastaan kunto tullut kunnolla esiin, joten hyvät mahdollisuudet on jopa kultaan, Ukonmaanaho ennakoi.

Raitanen ja muut estemiehet pääsevät vauhtiin kello 23 Suomen aikaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos