Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Suomalaisjuoksijalta jymypaukku MM-kisoissa: “Olin vähän shokissa!”

Nathalie Blomqvist juoksi oman ennätyksensä MM-kisojen 1500 metrillä
AOP

Yleisurheilun MM-kisat on saatu Unkarin pääkaupungissa Budapestissä sateisesta säästä huolimatta käyntiin. Aamusessio vaihtui päiväsessioksi, mutta kenttälajitkin saatiin lopulta kunnialla avattua.

Suomalaisia oli tulessa heti kisojen alussa monia. Päivän suurimpia onnistujia olivat kävelijä Veli-Matti ”Aku” Partanen, joka käveli uuden Suomen ennätyksen. Ennätyslukemissa oli myös 1500 metrillä Nathalie Blomqvist, joka paranteli omaa ennätystään upealla juoksulla.

22-vuotias Blomqvist pysäytti kellon maalissa aikaan 4.06,93. Aika on 22-vuotiaiden SE-aika ja aikuistenkin tilastossa viidenneksi paras aika. Aika riitti avauserässä 11. sijaan, mutta ei välieräpaikkaan.

Haastattelupaikalla nähtiin kuitenkin tyytyväinen nuori nainen.

– En osannut odottaa noin hyvää aikaa! Olin vähän shokissa, kun näin ajan, Blomqvist iloitsi.

Nainen myönsi, että hieman paukkuja jäi kuitenkin vielä myös varastoon.

– Juoksu tuntui hyvältä ja vahvalta, mutta en saanut ehkä ihan kaikkea irti. En ajatellut, että tulisi oma ennätys, niin se oli kiva yllätys.

– Maaliin tullessa olin vähän pettynyt, koska tuntui, että voimia jäi matkan varrelle, kun vauhti pumppasi, nainen myönsi Ylen haastattelussa.

MM-kisojen hieno suoritus ja tulos motivoivat Blomqvistin mukaan jatkamaan töitä ja tavoittelemaan maailman kärkeä.

– Oli tosi kivaa onnistua näin hyvin isoissa kisoissa. Se motivoi eteenpäin. Haluan parantaa, ja taistella jatkossa paremmista sijoituksista sekä jatkopaikoista.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos