Pidetään yhteyttä

Yleisurheilu

Saga Vanniselta ei heru armoa itselleen: “Aina mokasin jonkun lajin”

Saga Vanninen pettyi suoritukseensa MM-kisoissa
AOP

Naisten seitsenottelu huipentui sunnuntaina Budapestin yleisurheilun MM-kisoissa äärimmäisen jännittävään taistoon Britannian Katarina Johnson-Thompsonin sekä Yhdysvaltain Anna Hallin välillä.

Seitsenottelun päätöslaji, 800 metriä, meni sekuntitaisteluksi, missä ratkaisevat sekunnit kääntyivät britti Katarina Johnson-Thompsonin eduksi.

Suomen Saga Vanninen otteli uransa ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa lopulta yhdeksänneksi pistein 6289. Nuorelta 20-vuotiaalta urheilijalta nähtiin hienoja suorituksia muun muassa korkeushypyssä sekä keihäänheitossa, mutta myös vaatimattomampia tuloksia muun muassa pituushypyssä.

– Keihäs oli hyvä laji ja tulos kauden paras. Keihään kanssa on ollut vähän haasteita, varsinkin kevään ennätysottelussani Götzisissä, mutta nyt olen saanut sen kuntoon. Mutta nyt oli tiettyjä muita lajeja, jotka eivät oikein kulkeneet, Vanninen harmitteli SUL:n tiedotteessa.

Nuori nainen ei itse suoritukseensa ollut kokonaisuutena tyytyväinen, muta piti kokemusta “opettavaisena”.

– Opettavainen kokemus, kun pääsee katsomaan mitä huiput oikeasti tekevät ja näki senkin, ettei Anna Hall niin hyvin onnistunut, eli ei ne huiputkaan aina onnistu, Vanninen tuumi.

Budapestin ottelu oli Vanniselle kolmas kansainvälisen tason ottelu tällä kaudella.

– Jokaisessa ottelussa oli vähän petrattavaa. Aina mokasin jonkin lajin.

Kehitystäkin on nuoren naisen mukaan tapahtunut ja erityisesti urheilijana Vanninen kokee kasvaneensa.

– Juuri Jessen [Jokinen] kanssa nauroimme, etten ole itkenyt kertaakaan täällä, vaikka on mennyt vähän huonosti. Olen selvästi kehittynyt ottelijana. Pystyn vähän nollaamaan lajia ja menemään eteenpäin, Vanninen naureskeli.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos